Parham – Salutera mitt namn (prod. Hazardous Hab)

Denna vecka har det blivit dags att rikta fokus mot göteborgaren Parham Pazooki, som är produktivare än på mycket länge. Med ett förflutet i den numera på is lagda gruppen Tredje Linjen bildar han nu för tiden en ny, spännande duo tillsammans med rapparen VIC. Inom kort släpper killarna streetalbumet Mer än ord/Tills motsatsen bevisas och en gemensam video, under namnet Solen skiner (nuförtiden), finns redan ute på nätet.

Utöver detta projekt gör Parham självklart även andra mindre samarbeten att ta del av. Ett exempel är låten Guldregeln, som släpptes av honom och Rodde Bernal (ena halvan av Hermanos Bernal) som en reaktion på Sverigedemokraternas intåg i riksdagen och debatten om främlingsfientlighet. Ett annat är hans inledande bidrag på Leontins kommande All in 1 Mixtape, som släpps den 27:e oktober på www.leontinproductions.se med rappare som Sam-E, Alibrosh, Danjah, Shazaam m.fl.

Veckans mp3, Salutera mitt namn, är ett nytt solospår från Parham, där rapparen visar vart skåpet ska stå. Släppet är i vanlig ordning exklusivt för oss på Whoa och låten tar du del av genom länkarna här nedanför. Produktionen står Hazardous Hab från producenttrion Beatslingers för.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/10/21/parham-salutera-mitt-namn-prod-hazardous-hab/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.parhamvic.com/
http://www.myspace.com/parhamgbg

Forumtråd: [Veckans MP3] Parham – Salutera mitt namn (prod. Hazardous Hab)

Läs mer: