Parham – 2 fingrar för fred

parhamwhoa1Parham släppte ett mixtape vid namn Fotspår i mars detta år genom oss på whoa och blev även klar med en musikvideo till låten Skaka på dig förra månaden. Han arbetar på ett nytt släpp som väntas komma i höst/vinter.

I en tid då många är upprörda över valfusket hos regimen i Iran, och dödandet av oskyldiga människor, släpper Parham nu låten 2 fingrar för fred.

Parham har varit aktiv under sommaren med att hjälpa till med arbetet hos www.gemri.org, (gemenskapen för mänskliga rättigheter i Iran), deltagit på manifestationer i Göteborg, och drar nu sitt strå i musikväg för att återigen upplysa folk om vad som sker i hans hemland. Produktionen står Parham själv för.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/09/10/parham-2-fingrar-for-fred/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.parham.nu

Forumtråd: [Veckans MP3] Parham – 2 fingrar för fred

Läs mer: