Netplay: Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord

Under mars månad 2010 släppte vi Sabotages debutalbum exklusivt här på Whoa. Ett och ett halvt år senare delade vi sedan med oss av producenten Nevahminds samarbete med Bildspråk den Tyngre på samma sätt. Båda skivorna hyllades för sina kvalitativa spår och nu har det äntligen blivit dags för ännu mer av den varan. Låt oss presentera Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord!

Sabotage introducerades för Nevahmind sommaren 2011 genom Uffe Bengtsson, efter att Nevahmind hört flera av Sabotages låtar med den amerikanske undergroundrapparen Beast 1333. Det dröjde inte länge innan ett beat skickades över från Nevahmind till den battlande Skånerapparen och kort senare stod resultatet klart i form av låten Dubbelmord. Därefter följde även den djupa låten I mitt inre som en kontrast till den hårda och aggressiva tonen på den förstnämnda skapelsen.

Idag, en höst och en vinter senare, har samarbetet burit frukt rejält. Vad som från början var tänkt som en 4-spårig EP blev istället till en imponerande fullängdare. 10 låtar utan gästartister, med rap från Sabotage och produktioner & mixning från Nevahmind.

Ladda hem Dubbelmord exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Processen (intro) (prod. Nevahmind)
02. Dubbelmord (prod. Nevahmind)
03. Ego (prod. Nevahmind)
04. Från ondo (prod. Nevahmind)
05. Fullt ut (prod. Nevahmind)
06. Ger dig min sång (prod. Nevahmind)
07. In och ut (prod. Nevahmind)
08. Änglar och demoner (prod. Nevahmind)
09. Psykos (prod. Nevahmind)
10. I mitt inre (prod. Nevahmind)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Passa även på att kolla in den officiella videon till låten Fullt ut, regisserad och producerad av Jens Rosengren från JR Studios!

Relaterade länkar och information:
http://facebook.com/dubbelmord
http://nevahmind.net
http://sabotage.nu
http://templarsofhiphop.com
http://wakeuprecords.se

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/03/09/netplay-sabotage-vs-nevahmind-dubbelmord/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forum: [Whoa Netplay] Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-03-10 1:11
Feta produktioner, gillar den apokalyptiska känslan... Saknar kanske att det inte lämnar det metaforiska för det lite mer personliga ibland. Tycker "Ger dig min sång" var fetast.
2012-03-10 12:24
Skitfet platta tycker jag! Håller med om att "Ger dig min sång" är den fetaste låten på plattan. Sjukt bra jobbat!
2012-03-12 19:47
Den här förtjänar mer uppmärksamhet! Nevahmind levererar som vanligt, och Sabotage har steppat upp. Skitnice! Håller med tidigare skribenter om bästa låt.

//Tobbe
2012-03-13 16:41
Överfett!
T1
2012-03-13 22:39
Sabotage gör det väldigt bra, lägger jävligt personliga grejer vilket jag tycker e fett...hans rap passar in bra på Nevahs beats, riktigt feta låtar fler borde kolla in!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Whoa Netplay] Sabotage vs Nevahmind – Dubbelmord för att kommentera!