Ladda hem Parham – ”Fotspår Mixtape”!

parham-fotspayr-mixtape-omslagWhoa.nu fortsätter att släppa exklusiva gratisskivor. Den här gången handlar det om den 24-årige göteborgaren Parham Pazooki från den i nuläget på is lagda gruppen Tredje Linjen (Parham & Dosse). De släppte under början av 2008 sin andra skiva Levande som netplay hos oss, vilken fick ett varmt mottagande från lyssnarna.

Gästerna på skivan består den här gången uteslutande av Göteborgarna Allyawan, 2 i styrka, V Hollender, Aggro och Hampus. Bakom produktionerna hittar vi Parham själv men också andra lokala producenter som Dynamo414, Icetail och Farid Fazel.

Ladda hem Parhams skiva Fotspår Mixtape genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:

1. Intro med V Hollender (prod. Hazeltown)
2. Style med Allyawan & 2 i styrka (prod. MikeyBlanco)
3. Fotspår (prod. Metafour)
4. Vad fan (prod. Hygrade)
5. Sikta mot stjärnorna med Hampus (prod. Hygrade)
6. Best Thing (prod. Parham)
7. Skaka på dig (prod. Farid Fazel)
8. Haveri (prod. Artform)
9. Flyttfågel (prod. Parham)
10. Din favorit (prod. Icetail)
11. Avundsjuka med Aggro (prod. Dynamo414)

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR
(höger musknapp, spara mål/länk som)

För mer info och kontakt besök:
www.tredjelinjen.se
Mail: [email protected]

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/03/04/ladda-hem-parham-fotspar-mixtape/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Parham – “Fotspår Mixtape” UTE NU!

Läs mer: