Ladda hem Adoo – Göteborg Mixtape 2010

Adoo började med musiken som 13-åring på Lexingtons fritidsgård i Trollhättan, där han länge var med i gruppen Cash Republiken. När året var 2005 fick det dock vara nog och rapparen valde att lägga micken på hyllan. Nu, efter fyra års paus, är Adoo tillbaka igen och denna gång med uppbackning av Sam-e från Medina.

Mixtapet, Göteborg Mixtape 2010, är Adoos debutskiva och rymmer bland annat låtarna Mitt kvarter, När jag ser dig, Vem ska me, OhOh! och Förorts krigare, som tillsammans snurrat en hel del på youtube, myspace och andra sidor på internet. Alla spår på plattan är inspelade i A-Laget Studio och bär på gäster och producenter som Sam-e, Medina, L.Kidane, Sinma och Allorund. Vi snackar hungrig rap, direkt från Angered i Göteborg, där artisten spenderat de senaste åren i sitt liv.

Så vad väntar du på? Ladda hem Göteborg Mixtape 2010, exklusivt här på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Förorts krigare (prod. Sam-e)
02. Mitt kvarter feat. Sam-e (prod. Sam-e)
03. Vad som gäller (prod. Sam-e)
04. Min första mic (prod. Sam-e)
05. När jag ser dig (prod. Sam-e)
06. Vem ska me feat. Medina & L.Kidane (prod. Sam-e)
07. Han är tillbaka feat. Sam-e (prod. Allorund)
08. Krig i mitt land (prod. Sam-e)
09. Vänd dig om (prod. Junkyard Productions)
10. Göteborg (prod. Sam-e)
11. Jobba, Jobba (prod. Sam-e)
12. OhOh! (prod. Junkyard Productions)
13. Så dom ser mig (prod. Sinma)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.mradoo.se
www.youtube.com/user/Mrado100
www.nattstad.se/mradoo

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/05/17/ladda-hem-adoo-goteborg-mixtape-2010/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Adoo – Göteborg Mixtape 2010

Läs mer: