Parham feat. Kaanquest & Hermanos Bernal – Bli som jag

Det är nästan exakt ett år sedan Parham släppte sitt mixtape Fotspår genom oss på Whoa. Den senaste tiden har han nu jobbat hårt med att sammanställa sin kommande skiva Tills motsatsen bevisas.

I väntan på releasen av nya fullängdaren ger göteborgaren oss här den exklusiva låten Bli som jag, där inga mindre än Kaanquest och Hermanos Bernal gästar. Beatet är producerad av Kiano Beats. Gillar du det du hör och vill ha fler låtar från artisten, besök i så fall www.parham.nu!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/03/25/parham-feat-kaanquest-hermanos-bernal-bli-som-jag/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.parham.nu
www.myspace.com/parhamgbg

Forumtråd: [Veckans MP3] Parham feat. Kaanquest & Hermanos Bernal – Bli som jag

Läs mer: