Support

Kolla först nedan om svaret på din fråga finns där. Finns den inte där rekommenderar vi att du skickar ett mail till [email protected] med så detaljerad information om ditt problem som möjligt. Glöm inte att skriva användarnamn.

Vanliga frågor

Jag har glömt mitt lösenord, hur ska jag få tag på det?
-Det finns en knapp på sidan du loggar in på som heter “Glömt lösenord”. Följ sedan instruktionerna på den sidan.

Jag har registrerat mig men inte fått något password?
-Detta kan tyvärr inträffa ibland. Den vanligaste orsaken är att du råkat skriva din e-post fel, men det kan också bero på tekniska problem i våra system. Om det har varit något tekniskt strul så kan du testa att använda “Glömt lösenord”-funktionen, men om du ändå inte får något mail så kan du höra av dig till oss på [email protected]. Kom ihåg att skriva vilket användarnamn det gäller annars kan vi inte hjälpa dig.

Lösenordet jag fått på mail av er fungerar inte, vad ska man göra?
-För det första, Har du skrivit av ditt password från mailet du fick eller har du ”kopierat” och ”klistrat in” det?

Om du har skrivit av det:
Du kan ha förväxlat någon bokstav eller så. Det bästa är om du “kopierar” och “klistrar in” lösenordet. För att göra detta så markerar du hela lösenordet i mailen. Var noga med att inte få med något mellanrum eller så i slutet eller början av ordet. När det är markerat så trycker du på “Ctrl-C” eller höger klickar och väljer “Kopiera”. När du har gjort detta så går du till Whoa ställer markören i “Lösenord”-rutan och trycker Ctrl-V, eller högerklicka och välj “Klistra in”. Du kan göra likadant med ditt användarnamn så du är säker på att du inte stavat det fel eller att det av nån annan anledning skulle vara fel.

Om du kopierat och klistrat in:
Det borde inte kunna inträffa fel om du kopierat in rätt. Kontrollera en gång till så du inte fått med några mellanslag eller liknande i kopieringen och kolla även så du skrivit ditt användarnamn rätt.

Byte av användarnamn?
- Man kan tyvärr inte byta användarnamn om man inte är en av de väldigt tidiga användarna som har ett nick som bryter mot nån av våra nuvarande regler. Tyvärr, vi gör inga undantag!

Hur tar jag bort mig från communityn?
- Det finns en knapp på sidan “Dina inställningar” som du kan ta bort dig själv med. Du tas inte bort direkt, men en text i stil med “Den här användaren har valt att ta bort sig själv från communityn” kommer stå på din presentation. All data om din användare försvinner sedan vid nästa rensning i databasen.
Om du råkat trycka fel, eller ångrar dig så kan du lätt återställa din användare på samma ställe som du valde att ta bort dig. Dock måste du göra det innan nästa databasrensning.