Video: Parham & VIC – Solen skiner (nuförtiden)

Parham & VIC har båda under ett antal år byggt upp sina respektive namn och etablerat sig på Göteborgs hiphopscen. Efter att under våren och sommaren ha spelat en hel del tillsammans är de nu redo att placera sig på allvar som en duo. Solen skiner (nuförtiden) är den första av en rad singlar och videor som kommer att släppas under hösten i väntan på ett streetalbum i början av vintern.

Några ord om låten från artisterna:

”Solen skiner (Nuförtiden) är en hyllning till de positiva saker som gör en ofta problemfylld vardag lite lättare att ta sig igenom. Låten är också en gest av tacksamhet för det liv vi lever idag där vi lyckats ta oss ifrån de problem som tidigare omgett oss. Den är tillägnad alla ungdomar som varje dag kämpar för att övervinna svårigheter för att ta sig dit dem drömmer om. Det finns inga gränser för hur långt du kan ta dig förutom dem du själv sätter!”

Kontakt och information:
www.parhamvic.com
[email protected]

Forumtråd: [Video] Parham & VIC – Solen skiner (nuförtiden)

Läs mer: