Dison The Dice – Do It

Dison The DiceDison The Dice är en rappare/producent från Boden som har funnits på den svenska hiphopscenen sedan 1999 och som därmed hunnit med en hel del på vägen. Han producerade t.ex. större delen av Majisterns debutalbum Parabolparadiset i den nedrökta studion (Studio Classix) som han själv, Majistern och Esteban Globe byggt tillsammans (med hjälp av tatueringspengar och mycket ambition).

Under åren har han arbetat med Marc Swing och Gustavo a.k.a Blazz (sedan dag ett), Esteban Globe, Majistern, Underground Beats och Kingsize med ADL (samt Mangemyt, Phonetik och Prop Dylan på Parabolparadiset). Han spottade även rhymes på Sentense album Moods and Moments (låten To The Stars and Back) samt gästar på den kommande kompilationen Marc Swing – Global Grind. Lägg därmed till den senaste singeln Brand New Flavour, vars video släpptes i mitten av januari.

Om det kommer något fullängdare inom det närmaste året är ännu oklart, men tre stycken nya musikvideor är i görningen as we speak. I väntan på detta får alla ta del av veckans mp3, Do It, som producerades, skrevs och framfördes av Dison The Dice själv i gamla Studio Classix år 2008.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/03/26/dison-the-dice-do-it/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/disonthedice

Forumtråd: [Veckans MP3] Dison The Dice – Do It

Läs mer: