Ladda hem Majisterns ”Visionär EP”!

Majistern2008 släppte Majistern debutalbumet Parabolparadiset som mottogs med positiv respons och goda recensioner. Bland annat fick plattan 4 av 5 G:n av tidningen Groove och jämfördes med Petters och Ken Rings debuter. Nu är han tillbaka med en rykande färsk EP!

Släppet består av sex nya spår som behandlar allt från fattigt ungkarlsliv till våld i samhället. Historieberättande på traditionella hiphop beats, inspelat i Studio Classix under 2009. EP’n släpps under etiketten Underground Beats och är mixad och mastrad av Split Keys. Håll till godo gott folk!

Ladda hem Visionär EP genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. En Fattigmansrytm feat. Manlighets Ministern (Prod. Lost Mind)
02. 10 Snubbar feat. Simon Westin (Prod. Juke Beats Emanuel)
03. Visionär – (Prod. Benny B aka Dison The Dice)
04. Dålig Affär – (Prod. Dani-L)
05. 40 Bars Hunger (Prod. Gabbe MC)
06. Trakten Där (Prod. Benny B aka Dison The Dice)

LADDA HEM EP:N GENOM ATT KLICKA HÄR

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/majistern

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/08/09/ladda-hem-majisterns-visionar-ep/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Majisterns ”Visionär EP” UTE NU!

Läs mer: