Dison The Dice – Go On

Foto: Staffan Alexandersson

Efter en utflykt till västkusten förra veckan har det åter igen blivit dags för oss att rikta blickarna mot Norrbotten och den senaste svenska hiphopen. Denna gång stannar vi emellertid inte i Luleå utan fortsätter ytterligare en bit snett uppåt landet till staden Boden, där Dison The Dice kommer ifrån. Rapparen, som tidigare släppt låtarna Dead Broke, Brand New Flavour och Problem med tillhörande videos, ger oss här den nya egen-producerade singeln Go On. En låt som bär på samma kvalitativa och jordnära sound som de föregående släppen vi tagit del av.

Det var efter en hårddisk-krasch förra året som Dice började skrapa ihop texter och samplingar för att börja från ruta ett. Nu, 2010 började arbetet med albumet Bits & Pieces, En platta som kommer att bestå av nya fräscha produktioner, men även osläppta projekt och osläppt material som återhittats på USB-stickor och mobiltelefoner. Albumet planeras att släppas i augusti/september via Spotify, Itunes och CDON.com.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/04/22/dison-the-dice-go-on/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/disonthedice

Forumtråd: [Veckans MP3] Dison The Dice – Go On

Läs mer: