Olsepp, Den Som E Den & Aggro – Utskickad

Olsepp, Den Som E Den & Aggro - UtskickadDen här veckan bjuder vi på ett sprillans nytt samarbete signerat Ole Fjellman, Fredrik Laestadius och Johannes Torstensson, mest kända som Olsepp, Den Som E Den och Aggro.

Olsepp och Den Som E Den växte upp som barn på samma gård i Göteborg men kom ändå att inleda sina rapkarriärer på var sitt håll utan varandras vetskap. Allt medan Olsepp plockade upp mikrofonen tillsammans med V.Hollender på hemmaplan, började Den Som E Den att kicka tillsammans med ett par kamrater från samma skola i Spanien. Idag, cirka fyra år senare, känner många igen de sistnämnda som Mickelito, Mofeta och Callecuttar i Laxmacka Crew. Olsepp och Den Som E Den gör numera en hel del musik under gemensamt flagg och förbereder just nu uppföljaren till 2008 års omtyckta mixtape De é en Majorna grej.

Aggro började rappa för ungefär åtta år sedan i Uppsala och träffade Olsepp (och senare också Den Som E Den) för ungefär två år sedan genom nämnde V.Hollender. Han har tidigare släppt solomixtapet Dom tappade kassetterna, ett par lösa låtar med Herrefolket, Drunken Allstars & Spakur och medverkar bland annat på Parhams nyligen släppta Fotspår mixtape.

Veckans mp3, Utskickad, är exklusiv för Whoa och kommer förmodligen att vara med på Olsepp & Den Som E Dens kommande skivsläpp (som antingen blir en EP eller ett mixtape). Refrängen och första versen står Olsepp för, Den Som E Den lägger andra versen och Aggro kör den tredje versen. Låten är producerad av Hazeltown från gruppen Agrin.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/03/19/olsepp-den-som-e-den-aggro-utskickad/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/olseppgbg
www.myspace.com/densomeden
www.myspace.com/aggrokultur
www.hanneshopf.blogspot.com/

Forumtråd: [Veckans MP3] Olsepp, Den Som E Den & Aggro – Utskickad

Läs mer: