Kingsize feat. ADL – Den Jag E

Kingsize är en trio från Malmö som består av rapparna Vigge, Maki & Richie AdamsI juni släppte vi ett imponerande samarbete mellan dem och Juan Havana, Lilleman, Jaqe, Allyawan, Sam-E & Ken Ring, och nu har det blivit dags för ännu en tung collabo från skånegruppen.

Denna gång gästas man av ingen mindre än Adam Baptiste aka ADL, en av svensk hiphops största pionjärer. ”Adam den lille” – som han ofta kallas – dök upp i musikgemet redan i slutet av 80-talet och har sedan dess rönt framgångar med bland annat Stonefunkers och Blacknuss.

Låten, Den Jag E, är producerad av Dison The Dice för Underground beats och är tagen från Kingsize kommande debutalbum. Skivan, som även kommer att gästas av namn som Ison, Chords, Paragon och Stor, dyker med största sannolikhet upp mot slutet av året.

Direktlänk för download

Kingsize på myspace: www.myspace.com/kingsizemalme

Forumtråd: Veckans MP3: Kingsize feat. ADL – Den Jag E

Läs mer: