Gratis, gratis, gratis…

Ni behöver inte skämmas för att ni laddar ner musik just nu. Den senaste tiden har det varit så mycket gratis svensk hiphop av hög kvalitet att det är svårt att tro att den var mer eller mindre bortglömd och övergiven för bara något år sedan. Masse, Mohammed Ali, SKÅNE, Allyawan, Kartellen, eLDhee för att nämna några har alla släppt feta produktioner, helt gratis. Lägg till ett dussin videos. Svensk hiphop behöver inte längre respirator.

Mest aktiva de senaste veckorna har nog Medina varit och nu kommer släpp nummer tre (nåja, Rumble in Fiskayet är en re-release) sedan mitten av januari. Gruppens albumdebut Fullblod, från 2005, har lagts upp på www.medinaonline.se.

Som om inte det vore nog bjuder dessutom Sabo, Hoosam och Gurmo på klassiska Radio 127 från 2004. Mixtapet hittar ni på wonlove.se. Känn igen!

Forumtrådar:
[Audio & Video] Medina Fullblod Plus Ny medinaTV
[Audio] Sabo, Hoosam & Gurmo – Radio 127 (mixtapet nu gratis)

Läs mer: