Världspremiär: Medina – Ni vet vad (video)

Medina

Så här långt har 2009 på många sätt varit Medinas år. De tidigare skivorna Rumble In Fiskayet och Fullblod har båda lagts upp för gratis nedladdning på nätet och det senaste mixtapet Varsågod de e gratis vol.2 har pushats och lovordats av många. Vidare har gruppen bland annat varit fokusgäster i Ametists populära radioprogram ”En kärleksattack på svensk hiphop” samt startat upp den egna program-serien ”Medina-TV”. På detta har man dessutom lanserat en ny hemsida, i medinaonline.se.

I samarbete med Whoa ges nu också världspremiären av den nya streetvideon till Ni vet vad, närmare bestämt den låt som inleder Varsågod de e gratis vol.2. Videon är producerad av Nicolas Ramirez och Joakim E. Karlsson för Blue Milk Media.

Relaterade länkar:
www.medinaonline.se
www.bluemilkmedia.com

Forumtråd: [Video] – Medina – Ni vet vad (världspremiär)

[buyalbum]Medina[/buyalbum]

Läs mer: