Ladda hem Allyawans mixtape ”Blu Duk Tales Vol.2″!

Allyawan - Blu Duk Tales Vol.2Det var inte många som visste vem 18-årige Allyawan var när han för drygt tre år sedan dök upp lite från ingenstans med mixtapet Blu Duk Tales Vol. 1. Idag har rapparen hunnit fylla 21, flyttat från Jönköping till Göteborg, och anses redan av många som ett av dagens största framtidslöften inom svensk hiphop.

Sedan Blu Duk Tales Vol. 1 har Allyawan gjort musik tillsammans med artister som t.ex. Looptroop Rockers, Adam Tensta, Lazee, Ken Ring, Medina, Million Stylez, Nääk, Organismen & DJ Large och Flyphonic, och har uppmärksammats av både MTV och Sveriges Radio.

Idag har det så också blivit dags för oss på Whoa att som ensam Internetsida släppa artistens efterlängtade mixtape Blu Duk Tales Vol. 2 , som så sent som häromdan fick betyget 8/10 i en förhandsrecension på dagensskiva.com.

Ladda hem Allyawans nya mixtape genom bannern på startsidan eller direktlänken här nedanför. Det går även utmärkt att ladda hem enskilda spår från plattan genom att klicka på respektive låttitel i tracklisten.

Tracklist:

01. This Is Mine (prod. Masse)
02. Deuce Up (prod. D-Slaps)
03. Grind Or Die (prod. Kids on DMT)
04. Gangsta feat. Glaciuz The Icy (prod. Kids on DMT)
05. I Had Enough (prod. D-Slaps)
06. Freestyle (Interlude) (prod. LIAH Productions)
07. Put You Down (prod. Kids on DMT)
08. Can’t Stop (prod. DJ Large)
09. Treat Me Your Way (prod. D-Slaps)
10. Pigs (LIAH Remix) feat. Verbatim (prod. LIAH Productions)
11. Let It Rain (Interlude) (prod. LIAH Productions)
12. All Love feat. Choys (prod. Choys)
13. Passion (prod. D-Slaps)
14. I’ll Go (prod. LIAH Productions)
15. Got 2 Have It (prod. LIAH Productions)
16. Backstabbers (prod. Tamo Lanntana)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Forumtråd: [Audio] Allyawans mixtape “Blu Duk Tales Vol.2″ UTE NU!

Läs mer: