Ladda hem Mohammed Ali – ”Processen”!

Mohammed Ali - ProcessenVi är idag glada att kunna presentera det sprillans nya albumet Processen, från Stockholmsduon Mohammed Ali – en av de absolut hetaste och mest lovande hiphopgrupperna i Sverige just nu.

Efter premiären av singeln Porten som mp3 och video här på Whoa tog sig låten in på flera av radiostationerna runt om i landet (Metropol, P3 Street, P3 Hiphop, P3 Svea, Din Gata, Come Clean, Karlstad Rocks m.fl), och hyllningarna har inte varit sena. Bland annat beskriver de legendariska bröderna Masse, Chepe och Salla (se bl.a. the Latin Kings) kollektivet Ayla (Mohammed Ali, Stor, Carlito & Mack Beats) som framtiden inom svensk hiphop och Processen som den bästa svenska hiphopskivan på 10 år.

Mohammed Ali gick förut under namnet UKN (Underklassen) och består utav rapparna Moms och Alias Ruggig. De bildades i början av 2000-talet och har tidigare släppt demon Ingen Annanstans (2003) och mixtapet Genesis Vol. 1 (2005). Den nya plattan, Processen, är en del av en triologi som senare också kommer att innefatta albumen Processen fortsätter (släpps till sommaren) och Slutprocessen (släpps mot slutet av året).

Ladda hem Mohammed Alis album Processen genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:

1. Lever för det här gäst. Danjah (prod. Mack Beats)
2. Porten gäst. Nano (prod. Mack Beats)
3. Ta dig genom dan (prod. Mack Beats)
4. Hinna hinna (prod. Mack Beats)
5. Tar dig dit gäst. Danjah (prod. Mack Beats)
6. Kollar ner mot mig gäst. Carlito (prod. Christian L)
7. Vara med dig gäst. Stor (prod. Mack Beats)
8. Följer mig med blicken gäst. Beldina Malaika (prod. Masse)
9. Alla jagar efter nått (prod. Mack Beats)
10. Flos (prod. Masse)
11. Tror om mig gäst. Stor & Nano (prod. Mack Beats)

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR
(höger musknapp, spara mål/länk som)

För mer info och kontakt besök:
www.myspace.com/mohammedali01
www.ayla-klick.blogspot.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/02/02/ladda-hem-mohammed-ali-processen. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip filer p.g.a för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] Mohammed Alis album “Processen″ UTE NU!

Läs mer: