Ladda hem eLDhee – ”1 Love”

eLDhee - 1 LoveZandile ”eLDhee” Zulu är en 21-årig rappare som är uppväxt i Göteborg med sydafrikansk pappa och svensk mor. Redan 2003 vann han tävlingen Göteborgstalangen tillsammans med Anton K från gruppen Charlie, men det skulle dröja till 2006 innan han presenterade sig på allvar för resten av Sverige. Medverkandet på Petters Eller?!-remix tillsammans med Lazee, J-Son, Henok Achido & Cami gav vind i seglen och när väl 2008 infann sig fanns eLDee med på mixtapes som J-Sons The Smoke Mixtape, Dirty Crowd Mixtape Vol.2 och Rawmusic Vol.1.

Tidigt 2008 släppte eLDhee även skivan 1 Love i en väldigt begränsad upplaga. Plattan bestod av elva spår där singeln Sometimes fick en hel del uppmärksamhet, mycket tack vare sin publicitet som både veckans mp3 och exklusiv video på Whoa. Med facit i hand förtjänade dock resten av låtarna på I Love mer uppmärksamhet. I samarbete med artisten väljer vi nu därför att släppa musiken i mp3-format för första gången, exklusivt för alla er där ute. Skivan gästas av artister som Glaciuz The ICY, Royal, Allyawan & DeL och produktionerna står Audius, José DGC, Jakstarr och eLDhee själv för. Venom & eLDhee är executive producers och Niclas Von Arnold & Emanuel Olsson @ SCE Studios har mixtrat och mastrat.

Fortsätt också att hålla utkik efter eLDhee och Zulu Entertainment under 2009. Närmast dyker mixtapet Let The Dollar Circulate upp, vilket kommer att bära på både gamla & nya och släppta & osläppta grejer från eLDhee.

Ladda hem eLDhees album 1 Love genom direktlänken nedanför låtlistan.

Tracklist:

1. Sometimes (Produced By eLDhee)
2. That Thang feat. Delirious (Produced By Audius)
3. Without You (Produced By eLDhee)
4. I Know I Can feat. Royal (Produced By eLDhee)
5. Reminisce feat. Delirious (Produced By Audius)
6. 1 Love (Produced By eLDhee)
7. Gost To Get Mine (Produced By Jakstarr)
8. Bonita (Produced By José DGC)
9. What You Know (Produced By José DGC)
10. Highway of Life feat. Delirious & Allyawan (Produced By eLDhee)
11. My Block, My Hood feat. Glaciuz (Produced By eLDhee)

LADDA HEM ALBUMET GENOM ATT KLICKA HÄR
(höger musknapp, spara mål/länk som)

Relaterad länk:
www.myspace.com/eldhee
www.zulu-ent.blogspot.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/01/18/ladda-hem-eldhee-1-love. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip filer p.g.a för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Audio] – eLDhee – 1 love (ladda hem)

Läs mer: