Martin/Oracle från Whoa intervjuas i Gatuslang

Foto: Gatuslang

Foto: Gatuslang

Whoa.nu har funnits sedan år 2000 (inledningsvis under namnet Backlash) och en av personerna som hängt med sedan starten är Martin Lingren, även känd som Oracle. Sent i höstas mötte han upp med Pontus Gustavsson, som vid sidan av sitt engagemang i Whoa även driver populära podcasten Gatuslang, för en längre intervju om sin hiphopresa från tidiga tonåren till idag.

Klassiska namn som Streetzone.com och Kingsize Magazine avhandlades och givetvis grävde huvudpersonerna även ned sig i allt som Whoa har att erbjuda. En cirka 70 minuter lång, fördjupande intervju som nu finns tillgänglig för lyssning sedan ett par dagar tilllbaka. Rekommenderas framförallt för dig som varit en del av svensk hiphops storhetstid, fall och tid på internet.

Så här beskrivs avsnittet på Gatuslangs hemsida:

Nästan aldrig är en succé slump, utan en del av ständigt hårt arbete. Vare sig man arbetar i rampljuset eller i det tysta. Martin Lindgren, eller Oracle, som han kallat sig ute på nätet är en av de som i stor utsträckning arbetat anonymt och ideellt men däremot sällan utan fokus och professionalitet. Som en viktig del av Streetzone, Kingsize och kanske framför allt Whoa har han stretat på med svensk hiphop i över ett decennium. Hör en Skellefteå-rotad hiphopskalle bosatt i Stockholm berätta om sin syn och del i svensk hiphop. Trevlig lyssning!

Klicka här för att ta del av avsnittet

Relaterade länkar och information:
Prenumerera på Gatuslang via iTunes

Forum: Gatuslang: Avsnitt 21 – Oracle/Martin Lindgren

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-01-27 14:41
Hehe, mannen som bär whoa på sina axlar, ;)

//Paz
2013-01-27 14:46
Gatuslang is like Whoa!!
2013-01-27 22:04
Trevligt!
2013-02-04 22:53
Skön vibb... Hehe "Fick du reda på om Remedeeh va äkta?"

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Gatuslang: Avsnitt 21 – Oracle/Martin Lindgren för att kommentera!