Många nya avsnitt av Gatuslang

Gatuslang

Vi har tipsat många gånger om podcasten Gatuslang, senast när whoas egen Oracle var med, men vi känner att det är dags att lyfta den en gång till. Sen vi summerade de nya avsnitten förra gången har flera högintressanta gäster varit med och berättat om sin uppväxt, sin relation till hiphopen och sin egen musik. Vad sägs till exempel om den gamla spindeln i nätet Broadcaster D som drev Streetzone, whoa-veteranen Blizzak eller Just-D legenden Gurra G? Allt som allt har 14 nya avsnitt kommit ut, perfekt att lyssna på när ni tar bussen till jobbet, har håltimme i skolan eller vill tänka på annat när ni lagar mat.

Pontus Gustavsson gör ett hästjobb med att styra upp den här podcasten och den levererar alltid. På något sätt får han gästerna att öppna upp sig helhjärtat och ärligt. Att han också är lite idiot savant när det kommer till svensk hiphop och kan droppa de mest obskyra fakta som gästerna själva har glömt bidrar bara till att höja upp dynamiken i intervjuerna.

Så har ni missat något avsnitt glid in på Gatuslang.se eller välj avsnitt från listan nedan:

Avsnitt 16 – P.S the Marginal Error/Mattias Lagnander
Avsnitt 17 – Eye N’ I/Henrik Blomqvist
Avsnitt 18 – Rico Won/Henrik Franchetti
Avsnitt 19 – Gurra G/Gustave Lund
Avsnitt 20 – Taze Russell/DJ Porter/Staffan Dahlin
Avsnitt 21 – Oracle/Martin Lindgren
Avsnitt 22 – Boogie B/Erik Bredhe
Avsnitt 23 – Movits!/Johan Rensfeldt
Avsnitt 24 – Prosperous/Mattias Ekberg
Avsnitt 25 – Broadcaster D/Andreas Melin
Avsnitt 26 – Blizzak/Olof Börjesson
Avsnitt 27 – Fröken B/Ulrika Broberg
Avsnitt 28 – Sober/Johan Alander
Avsnitt 29 – Matias Vangsnes/Två Blåbär

Läs mer: