Nya avsnitt från podcasten Gatuslang!

Nyligen introducerades ett nytt tillskott till svensk hiphopradio, i form av podcasten Gatuslang. Podcasten drivs av den sedan länge i branschen insyltade hiphopjournalisten, skribenten och redaktören Pontus Gustavsson, som i podcasten genomför djuplodande intervjuer på ungefär en timme styck med olika profiler från den svenska hiphopscenen.

Tidigare har vi rapporterat om avsnittet med Kashal-Tee, och sedan dess har det släppts två nya avsnitt. Ett med Simon Emanuel (f.d. Paragon) och ett med Zacke.

Klicka på avsnitten nedan för att komma till podcasten på Gatuslang-bloggen:

Gatuslang #1: Kashal-Tee
Gatuslang #2: Simon Emanuel
Gatuslang #3: Zacke

Forum: Gatuslang: Avsnitt 3 - Zacke/Zakarias Lekberg

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-09-17 3:29
Skitfett! Skulle gått o lagt mig för länge sen, skulle bara börja lyssna nån minut och sen fortsätta imon, men det blev aldrig långtråkigt och jag kunde inte stänga av
2012-09-18 17:09
Jag gillar konceptet och du (programledaren) verkar vara väldigt påläst men det är lite cringeworthy hur du verkar lägga stor vikt vid att "låta häftig"/uttala engelska ord. Dämpa gärna det lite och fokusera mer på att ställa följdfrågor och nörda loss. Du är inte Mats Nileskär eller en snubbe från Compton, "va dig själv", tack på förhand.

Ser fram emot fler intervjuer!
2012-09-18 17:16
Intervjun med Simon Emanuel är väldigt bra.
2012-09-18 17:35
BazzInternet: Ska försöka jobba på uttalet så att det blir mer svengelskt i framtiden! Att nörda loss är kul och det kommer mer av det och ibland lite väl internt. Får se om det

Tack till er som lyssnar och extra tack till er som mailar och kommenterar programmet.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till Gatuslang: Avsnitt 3 - Zacke/Zakarias Lekberg för att kommentera!