Exklusiva mp3s: Maqs – E du här för mig (ft. Öris) & Stjärnfall

Efter Mångfald (2009) och Ända sen barnsben EP (2011) har det blivit dags för Maqs från gruppen SnickSnack (som han har tillsammans med Grizzly) att släppa nytt solomaterial igen. I veckorna ger vi nämligen ut hans andra fullängdare, fullsmockad med nya, tunga låtar, men redan nu är vi glada att kunna bjuda på två smakprov till spår därifrån.

Det handlar om de nya singlarna E du här för mig (ft. Öris) och Stjärnfall, som ni laddar hem – exklusivt här på Whoa – genom länkarna under sista YouTube-spelaren. Enjoy!


Klicka här för att ladda ned ”E du här för mig”
Klicka här för att ladda ned ”Stjärnfall”

Relaterade länkar och information:
twitter.com/Maqsmusik
Instagram: maxjohnsson
facebookpage: Maqs

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/07/23/exklusiva-mp3s-maqs-e-du-har-for-mig-ft-oris-och-stjarnfall/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Maqs - E du här för mig (ft. Öris) & Stjärnfall

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-07-27 1:36
Maqs kan sin sak, ser fram emot albumet!
2012-08-06 18:45
Den här kvalitén borde verkligen inte gå någon förbi.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Maqs - E du här för mig (ft. Öris) & Stjärnfall för att kommentera!