Exklusiv mp3: Cruz DurrtyJada feat. Shallow Pockets & Venom – Luciferian Illuminati

Det har blivit dags för en ny exklusiv mp3 från oss på Whoa! Luciferian Illuminati spelades in sent 2010 med medlemmar från Guerilla War Tactix, Psych Ward och Bloodline. Det var planerat att låten skulle släppas på Cruz DurrtyJadas kommande soloalbum, och även fast detta är en riktigt mörk och ondskefull banger så höll den inte tillräckligt hög standard för att vara med. Nu ger de ut den gratis istället och hoppas på grym promotion från alla håll.

 Cutsen på låten är från GWTs DJ Chinch 33.

Klicka här för att ladda ned låten!

Relaterade länkar och information:
www.facebook.com/CruzDurrtyJada

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/07/11/exklusiv-mp3-cruz-durrtyjada-feat-shallow-pockets-venom-luciferian-illuminati/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Cruz DurrtyJada feat. Shallow Pockets & Venom – Luciferian Illuminati

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-07-11 15:42
Mmm! Så satans fett!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Cruz DurrtyJada feat. Shallow Pockets & Venom – Luciferian Illuminati för att kommentera!