Videopremiär: BIM – Trånga skor (+ exklusiv mp3)

BIM - Trånga skor

BIM, med rötterna i Kalmar, släppte tidigare i år singeln Brinnande blad och är nu tillbaka med en ny singel. Låten, med tillhörande musikvideo, heter Trånga skor och handlar om hur det är att växa upp i en relativt liten stad där man ofta kan göra en höna av en fjäder. Snack sprids snabbt och när sanningen kommer fram så stämmer ingenting.

Beatet är producerat av Rizzla Beats från Göteborg. Musikvideon är filmad och klippt av Daniel Larsson Satari som sedan tidigare gjort musikvideor till bland andra Labyrint, Hermanos Bernal och Allyawan. I samband med denna videopremiär bjuder vi även på låten i mp3-format för gratis nedladdning. Enjoy!

Klicka här för att ladda ned ”BIM – Trånga skor”

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2013/02/27/videopremiar-bim-tranga-skor-exklusiv-mp3/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Video] Whoa presenterar: BIM - Trånga skor

Läs mer:

Kommentarer

   
2013-02-27 21:04
fräsch låt, fräsch video! TUNGT!
2013-02-27 21:18
Gillade faktiskt, så det är om man stannar i hålan. Beatet va jag inget fan av men texten satt.
2013-02-28 15:19
Skön låt! Riktigt nice text
2013-02-28 16:35
så djälva niiice!!
2013-02-28 16:49
Överfett!
2013-03-03 13:54
Tack alla! Det kommer mer under årets gång!

Följ med på:
youtube.com/bimreprezent
soundcloud.com/bimrepresent

kontakt: [email protected]

pz
2013-03-03 14:09
sum good shiiet mannen, keep it up!

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Video] Whoa presenterar: BIM - Trånga skor för att kommentera!