Exklusiv mp3: Grabbarna Gud Glömde – Grabbarna Gud Glömde (prod. lb Sen)

Det har blivit dags för en ny exklusiv låt här på Whoa och denna gång från en ung, lovande trio, som delar med sig av sitt första, gemensamt inspelade material.

Stockholmsgruppen Grabbarna Gud Glömde består av Gustav Fasa, Skrytmåns och Onkel Fix, tre punchlines-glada rappare som under 2011/2012 synts en del på den svenska battlescenen och tänker fortsätta på den banan.

Just nu jobbar Grabbarna Gud Glömde på ett mixtape som planeras att släppas om ett par månader. Räkna med många boom-bap-beats och hungrig rap med fokus på texterna. Redan nu kan ni dock ta del av följande smakprov, producerat av lb Sen. Enjoy!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/02/18/exklusiv-mp3-grabbarna-gud-glomde-grabbarna-gud-glomde-prod-lb-sen/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Grabbarna Gud Glömde (Gustav Fasa, Skrytmåns och Onkel Fix) - Grabbarna Gud Glömde

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-18 16:19
JONAS Alströmer ffs!
2012-02-18 20:35
Beatet är Pete Rock. Bra lyrik också. Fasa sticker ut
n1
2012-02-18 22:31
Sämst! Somna ni under inspelningen?
2012-02-19 20:46
Hahahaha vilket skit!!
2012-02-19 20:56
Tungt.. !!
2012-03-03 10:48
Upp.

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Grabbarna Gud Glömde (Gustav Fasa, Skrytmåns och Onkel Fix) - Grabbarna Gud Glömde för att kommentera!