Exklusiv mp3: Diggi Dave med Toffer & Figginess – Slirigt

Skogåsrapparen Diggi Dave från Bara Sådär-konstellationen blir inom kort aktuell med ett nytt material. På torsdag släpps nämligen uppföljaren till En gitti citti bror mixtape – exklusivt här på Whoa – i form av nya På väg hem mixtape!

Detta firas dock av redan idag med ett smakprov från den kommande skivan i fråga. Vi presenterar härmed låten Slirigt, gästad av Toffer och Figginess och producerad av Fox Beats. Enjoy!

Klicka här för att ladda ned låten

Relaterade länkar och information:
www.twitter.com/diggidave
www.facebook.com/diggidave
www.diggidave.blogspot.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2012/02/21/exklusiv-mp3-diggi-dave-med-toffer-och-figginess-slirigt/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Hur gör jag för att släppa en låt exklusivt på Whoa?
Vi släpper gärna exklusivt material som ingen hört förut. Skicka din osläppta/ohörda låt (ladda inte upp på youtube, zshare, soundcloud osv.) som ”bifogad fil” till [email protected], så hör vi av oss om vi är intresserade. Ljudkvalitén får gärna vara 320 kbps. För mer info, klicka här.

Forum: [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Diggi Dave med Toffer & Figginess – Slirigt

Läs mer:

Kommentarer

   
2012-02-21 11:56
Jag tycker inte att Toffer utvecklas åt rätt håll. Den här låten var verkligen svindålig! Tråkigt nog, för jag gillade Toffer förr...
mfs
2012-02-21 16:53
Gött med nytt mixtape snart!
2012-02-22 21:11
Helvete va fett! Jönköping up in this

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Whoa presenterar: Exklusiv mp3: Diggi Dave med Toffer & Figginess – Slirigt för att kommentera!