Anxious – Long Live The Short Lived

Omslagsbild av Beatowski

Vi på Whoa-redaktionen ser det som vårt uppdrag att hjälpa till och rikta fokus mot den bästa svenska hiphopen i Sverige, vare sig den kommer från kända eller okända artister. För två dagar sedan presenterade vi som bekant exklusivt, nytt material från populära Stockholmssyndromet. Idag ger vi er en sprillans ny platta från Anxious, en talangfull rappare som mycket väl kan komma att blomma ut till något stort i framtiden.

Anxious är en 23-årig rappare från Malmö som började med musik redan i fjärde klass, men som bestämde sig för att göra något seriöst av sitt skapande först efter det varma välkomnandet av 2009 års Concrete Rose i vår hiphop audio & video-forumet. Här nedanför kan ni ladda hem hans senaste fullängdare Long Live The Short Lived och redan till sommaren väntar en ny EP, som spelas in i detta nu tillsammans med den lettiske producenten Beatowski. Samme Beatowski hörs även på låtarna If I Had A Fortune och HelloLong Live The Short Lived. På den senare medverkar även Melina (Sverige), Haz (Australien), Antagonisten (Sverige) samt K3V (Tyskland).

Låtlista:
01. Goodness
02. If I Had A Fortune (feat. Melina)
03. Music In My Head
04. Killer State (feat. Melina)
05. Victim
06. On The Edge (feat. Haz)
07. The One
08. Hello
09. Life (feat. Melina)
10. Turn Me Up (feat. Antagonisten)
11. Love Is A Stranger
12. Psycho
13. Since I Met You (feat. Haz)
14. Literally Literal
15. All My Love (feat. K3V)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
Banner gjord av Anxious.
Kontakta Anxious på Whoa
http://www.myspace.com/realanxious

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/01/30/anxious-long-live-the-short-lived/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Anxious – Long Live The Short Lived

Läs mer: