Henx feat. Shivano – Fly Away Music

Henx är en 21-årig rappare från Nyköping, som varit bosatt i Stockholm sedan 2006 pga. studier. Hiphopen och rappen kom in i bilden redan i tidiga tonåren och är fortfarande i fokus. Vid sidan av detta hittas även ett stort intresse för beatskapande som det blivit mer och mer av på senare år. Till vardags är Henx medlem i gruppen La Ke Hänger och en soloplatta, under namnet Mixxed uP Mixtape, kommer inom cirka 2 månader.

Shivano, också 21, är född och uppvuxen i Skarpnäck. Med en pappa som artist blev det ingen slump att även Shivano skulle komma att följa samma bana. Utöver att rappa och göra beats så spelar han gitarr, trummor, piano och sjunger, vilket bland annat kommer i uttryck i rockbandet Def Rich.

Tillsammans har Henx och Shivano gruppen Fly Away Music. Två musiker som försöker göra sin grej och ”förmedla den där känslan”. Veckans mp3, som går under just titeln Fly Away Music, är tagen från det kommande mixtapet. Låten är producerad av Henx och Shivano samt mixad av Henx. Nyfiken på vad Fly Away Music går för? Ladda ned låten, exklusivt för dig som hänger på Whoa, genom länken här nedanför.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/09/23/henx-feat-shivano-fly-away-music/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.myspace.com/henxx
http://www.myspace.com/shivanomusic

Forumtråd: [Veckans MP3] Henx feat. Shivano – Fly Away Music

Läs mer: