Critical feat. Chords – Drömmer jag?

Veckans mp3, Drömmer jag?, är hämtad från Criticals kommande konceptalbum Resejournalen (release exklusivt här på Whoa i september) som handlar om resor genom tid och rum. En rad samarbeten från hela världen, där följande länder är representerade: Nederländerna, Frankrike, Kamerun, Hong Kong, Taiwan, Kina, Sverige, Norge, Danmark, Island, Finland, USA, Kanada, Ryssland, Malaysia, England, Polen och Indien. Critical berättar:

Och en grej som varit speciell för mig är att alla rappar på sina respektive språk. Det är kul att se vilken stor genomslagskraft hiphop haft över världen när folk tagit till sig den och gjort det till något eget. Sen är där som sagt även låtar som beskriver andra resor, som denna låten, med Chords.

Drömmer jag? är producerad av More-10 från Norra fäladen/Lund. Samma person som producerade Advance Patrols Vem vill hem på klassiska samlingen Ordkrig 2001.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/08/19/critical-feat-chords-drommer-jag/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
http://www.basementality.se/
http://www.myspace.com/criticalrap
Resejournalen kommer även att finnas tillgänglig på cd / dvd och 2xLP.

Forumtråd: [Veckans MP3] Critical feat. Chords – Drömmer jag?

Läs mer: