Burn – clubtwentyseven EP

burn11
Burn
är något så ovanligt som en svensk Los Angeles-rappare. De senaste tre åren har han levt och verkat i Long Beach men har under sommaren återvänt till Sverige för att färdigställa sitt första, riktiga soloprojekt.

Idag den 27 juli fyller Anton Berner, som han egentligen heter, 28 år och firar det genom att släppa EP:n clubtwentyseven. De fem spåren är tydligt inspirerade av de melodiska beats som kännetecknar den amerikanska västkusten och innehåller en hel del skruvade och finurliga formuleringar. Produktionerna står Luc, Spydah och Tommy Black för och gästar gör Kilo Haze tillsammans med Lisa Bohwalli.

EP:n finns tillgänglig för gratis nedladdning på burnhiphop.com och via Spotify.

Tracklist:
1. Club 27 (prod. Luc)
2. Karma Is My Bitch (prod. Luc)
3. Ramen Noodles (prod. Luc)
4. Stay Long Feat. Kilo Haze (prod. Tommy Black)
5. Still A Head Feat. Lisa Bohwalli (prod. Spydah)

Forum: [Audio] Burn - clubtwentyseven EP

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Audio] Burn - clubtwentyseven EP för att kommentera!