LilErik – Digga min skit

Det har blivit dags för en ny, spännande netplay på Whoa. Denna gång stiftar vi bekantskap med LilErik, en 26-åring från Perstorp i nordvästra Skåne, som de senaste åren bott i Norrköping där han pluggat musikproduktion och sedan blivit kvar. Rapparen som, under förra året, uppmärksammades i både P3 Lab och Kingsize Magazine för sin musik.

Efter releaserna Jag är funky (2006), Tar mitt liv (2008) och Min stil (2009) har det nu blivit dags för Digga min skit att nå lyssnarna. Ett fjärde solosläpp som, till skillnad från föregångaren Min stil, inte direkt har någon röd tråd. LilErik menar istället att han snarare har försökt att ”inrikta sig på att göra ett gäng bra låtar, som är lätta att digga till, och samla dem på ett släpp”. Erik har själv producerat alla fem spåren, men har även sällskap av en del andra musiker som gör EPn till vad den är. På Vilken man lånar Cleo Zatch ut sin sköna stämma och på På min gata dyker hon upp på nytt tillsammans med gamle Whoa-bekantingen Memo. Stefan Schmidt spelar synth på en låt och Kush Foreal lägger cuts på en annan.

LilErik vill passa på och tacka alla som på ett eller annat sätt medverkat till att EPn blivit klar. Samtidigt hälsar han att det kommer en musikvideo till spåren Klappa händerna och Digga min skit senare i februari. Missa inte det!

Ladda hem Digga min skit EP exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Digga min skit
02. Vilken man feat. Cleo Zatch
03. Klappa händerna
04. På min gata feat. Memo & Cleo Zatch
05. Hård stad

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/svennenr1
Facebook
Mail: [email protected]

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2011/01/16/lilerik-digga-min-skit/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] LilErik – Digga min skit

Läs mer: