Narkimic & Genius-Enis – Jag och min DJ

I samma anda som hiphopklassikern He’s The DJ & Im The Rapper från 1988 av DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince presenterar ena halvan av gruppen Chipchoppin Order Jag & min DJ, ett album som visar dynamiken som uppstår när en av Sveriges skickligaste rappare slår ihop sitt huvud med en DJ/producent av toppklass. Under ett år har Narkimic & Genius-Enis gått fram & tillbaka över låtar som till slut har blivit detta släpp, som de själva väljer att beskriva som ett mästerverk.

Narkimic har tidigare släppt en EP vid namn Går ut till tillsammans med producenten Robin Rocks och avslutade förra året med 7-tums singeln 7/Tare till ditt tempel som uppmärksammades med tillhörande video på bloggen MyBestFriendIsMyGrind.com. Narkimic besitter ett vasst flow med självreflekterande texter som får lyssnaren att tänka till lite extra för att sedan vilja lyssna en andra gång på vad han har sagt.

Genius-Enis, ena halvan av producent-teamet Molab, som gör alla beatsen till Chipchoppin Order, ligger bakom all produktion på denna skiva och visar hur man gör bra hiphop 2010. Skivan består av 16 spår och gästas av Cheek Eloheim och Houman Sebghati.

Ladda hem Jag och min DJ, exklusivt här på Whoa, genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Intro
02. Vad vet du (feat. Cheek Eloheim)
03. Sån dag
04. Jag sa till dig (feat. Houman Sebghati)
05. Tankesafari
06. Skit
07. Tillbaks i basen
08. Stressad och skakis
09. Showdown (feat. Cheek Eloheim)
10. Interlude
11. Min DJ
12. Vi mot världen
13. Drömmen
14. Freestyle skit
15. Vem är fake (feat. Cheek Eloheim)
16. Me And My DJ (bonus)

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
http://www.chipchoppin.com
http://chipchoppin.bandcamp.com

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/12/13/narkimic-och-genius-enis-jag-och-min-dj/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forumtråd: [Whoa Netplay] Narkimic & Genius-Enis – Jag och min DJ

Läs mer: