Netplay: LilErik – Tid

LilErik - Tid

LilErik släpper nu sin femte EP vid namn Tid, innehållande sex låtar och gästspel av Antone Mecca från Goon4s, Just från Grey Matter Of Sweden samt Parasiten. Ett släpp som låtit vänta på sig då LilErik varit inblandad i andra projekt sedan senaste releasen som var i januari 2011.

Jämfört med LilEriks tidigare släpp är Tid ganska annorlunda. Den är mycket mer personlig, mer laidback, lugn och tar upp vardagsproblem som berör en vanlig ”Svensson”. Bra att veta är att EPn även kommer att släppas i fysiskt format i en begränsad upplaga vid ett senare tillfälle.

Ladda hem Tid exklusivt här på Whoa genom direktlänken nedanför låtlistan.

Låtlista:
01. Den jag är
02. När jag va ung
03. Tid feat. Antone Mecca & Just
04. Kvinnor & män
05. Om jag
06. Fly feat. Parasiten

LADDA HEM NETPLAYEN GENOM ATT KLICKA HÄR

Relaterade länkar och information:
Facebook

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2013/01/15/netplay-lilerik-tid/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Forum: [Whoa Netplay] LilErik - Tid

Läs mer:

Kommentarer

   

Vill du också kommentera? Bli medlem på Whoa och sätt igång! Är du redan registrerad kan du gå direkt till [Whoa Netplay] LilErik - Tid för att kommentera!