Sessions feat. Mr. Del, Von Won, Gifted, Dinahsty, V.O.Y.C.E, Crisis & Enock – Do It For The Lord (World Wide)

Sessions är mer än ett hiphopband, mer än ett hiphopprojekt. Sessions är en rörelse bestående av rap, vocals, turntablism, ett liveband, streetdance och en hel del glädje och inspiration!

Det har nu blivit dags för Sessions att droppa sin nya EP, inspelad på Rockatown Studios i Stockholm. Det är också därifrån vi hämtat denna veckans mp3, Do It For The Lord (World Wide), som gästas av allt ifrån etablerade rappare från USA till sångare från Kongo. Bland annat är Mr. Del som tidigare var medlem i Three Six Mafia med och kickar.

Missa inte detta!

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/04/01/sessions-feat-mr-del-von-won-gifted-dinahsty-voyce-crisis-and-enock-do-it-for-the-lord-world-wide. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.bokasessions.nu
www.sessions.nu

Forumtråd: [Veckans MP3] Sessions feat. Mr. Del, Von Won, Gifted, Dinahsty, V.O.Y.C.E, Crisis & Enock – Do It For The Lord (World Wide)

Läs mer: