BigDif feat. Cee-Rock ”The Fury” – Microphone Check

BigDif är en hiphopgrupp från Lerum utanför Göteborg, bestående av rapparna Oscar Puleo, Simon Johannesson och Erik Loong samt deejayn Lennart Loong aka DJLenny. Efter släppet av The Hardknock Tapes Vol.1 i höstas har det nu börjat närma sig för den nya uppföljaren The Hardknock Tapes Vol.2, och vad passar då inte bättre än en exklusiv försmak här på Whoa för alla hiphopintresserade.

Veckans mp3, Microphone Check, är den första singeln från mixtapet i fråga. Oscar Puleo hörs på låten och gästar gör den amerikanske rapparen Cee-Rock ”The Fury”. Lennart Loong har mixat genom Recordia Studios i Varberg.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/04/29/bigdif-feat-cee-rock-the-fury-microphone-check/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.bigdifmusic.com
www.myspace.com/bigdif
www.ceerockthefury.com

Forumtråd: [Veckans MP3] BigDif feat. Cee-Rock The Fury – Microphone Check

Läs mer: