PH3 feat. Joey Fever & Skizz (Stockholmssyndromet) – Fristad

I slutet av januari släppte PH3 singeln Telefon via Pope/Universal och vi är nu glada att kunna bjuda på ännu ett smakprov från gruppen.

Låten i fråga, Fristad, hade smygpremiär hos Ametist under förra veckan i  ”En kärleksattack på svensk hiphop” och släpps nu exklusivt genom oss på Whoa. Spåret är plockat från PH3s kommande album PH3 löser ett fall, som beskrivs av medlemmarna Eye N’ I och Profilen som ”en platta om abbonenter, ickeabbonenter, kärlek, tidsresor, att kliva med rätt respektive fel ben, seriemördare, gömställen 777 kilometer under jorden, astronautbebisar och mycket annat”.

Låten är producerad av Sir Samp-a-Lot (AKA Funkenteller AKA Skizz från Stockholmssyndromet) och gästas av densamme samt Joey Fever.

Klicka här för att ladda ned låten

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2010/03/11/ph3-feat-joey-fever-och-skizz-fristad/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar och information:
www.myspace.com/planetph3
2005 års veckans mp3 Samma takt feat. Papa Dee (direktlänk)

Forumtråd: [Veckans MP3] PH3 feat. Joey Fever & Skizz (Stockholmssyndromet) – Fristad

Läs mer: