Marc Swing feat. G Karma – U.S To Sweden

marc_swing_press12009 är året då Marc Swing vill träda fram ur skuggorna för att ta plats som en av Sveriges främsta boombap-producenter. Med sitt album (release någon gång i slutet av juli) Global Grind Vol.1 gör han musik som sträcker sig långt från Norrbotten och Sverige långt in i gator och gränder i hiphopens födelseland USA. Med tio rappare av svenskt ursprung och tio rappare från USA samlade över sina produktioner så kan producenten Marc Swing mycket väl vara precis vad en stagnerad hiphopscen behöver i en tid av autotune och gimmicks.

Med ett norrländskt lugn har han sammanfört allt från Krs-Ones kompisar till svenska icke-konformister. Låten som är veckans mp3 heter U.S To Sweden och är tagen från just Global Grind Vol.1, som även den släpps för gratis nedladdning om ett par veckor. G Karma står för rappen och Marc Swing står för mixen och produktionen.

Full lista över medverkande artister på Global Grind Vol.1:

Sverige: Choys, Phonetik, Cruz DurrtyJada, Akem, S.Dash Rock (tidigare känd som: Scoob Rock), Pluralis, Prop Dylan, Tagless (Dison & Esteban), Trainspotters, Skoob, Numb och Mr Noun (Supersci).

USA: D-Strong, Divine (tidigare känd som: Divine Allah), Enee One, G Karma, Wildelux, Oskep, A Hood, Reef Ali, Ash One, Crand Chocka, MR FP, Mic Bles och Nickel.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/06/25/marc-swing-feat-g-karma-us-to-sweden/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar/information:
www.MySpace.com/MarcSwing
www.MySpace.com/GKarma

Forumtråd: [Veckans MP3] Marc Swing feat. G Karma – U.S  To Sweden

Läs mer: