Vinn biljetter till Ne-Yo i Malmö!

Ne-Yo, eller Shaffer Chimere Smith som han egentligen heter, är ett välkänt namn på musikkartan. Han har under de senaste tio åren blivit en världsartist som haft fem låtar på Billboardlistans Hot 100 och inte mindre än två förstaplacerade album på Billboard 200 och hans senaste hit So Sick snabbt gick in på Billboardlistans förstaplats.   Förutom att skriva och producera låtar åt sig själv har han även gjort det för artister som Usher, Mary J. Blige och Rihanna. Som om inte det vore nog har Ne-Yo dessutom gjort sig känd som en liveartist av världsklass och hans scenshow kan närmast beskrivas som ett fyrverkeri, där han med ett grymt soulband som backup och ett gäng duktiga dansare gång på gång visar varför han vunnit priser både som årets dansare och årets liveartist.

Vill du få chansen att se en show i världsklass kan vi på Whoa nu underlätta för dig, vi har nämligen fått tag i tre biljetter till Ne-Yos spelning på Baltiska Hallen i Malmö den 25 februari. Dörrarna öppnas klockan 19:00 och den här gången är det ingen åldersgrän, det är alltså fritt fram för alla att tävla. Tre vinnare vinner varsin biljett värd 380 kr och får avnjuta en kväll som man sent ska glömma.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att maila till [email protected] och märka mailet Ne-Yo I Need You. I mailet ska du skriva ditt användarnamn, fullständiga namn och din adress. Vi vill ha ditt mail senast den 20/2 kl 23:59 och vinnarna meddelas därefter via mail. Lycka till!

Läs mer: