Vinn biljetter till Splash! Festivalen 2009

logo_09Sol, bad och öl i all ära men vad vore sommaren utan lite festival? Europas största hiphop och reggaefestival Splash! Festival går snart av för stapeln igen och i år bjuds det på akter från bla USA, Tyskland och England. Tillsammans med över 20 000 andra besökare kan du förutom campingen och den tyska ölen avnjuta artister som Mos Def, Atmosphere och Kid Cudi. Om inte det föll dig i smaken så kanske namn som Method Man & Redman, Jedi Mind Tricks, La Coka Nostra eller Zion I lockar mer? Oavsett smak så finns det säkert något för just dig när festivalen drar igång den 10-12 juli och förvandlar Pouch Peninsula (utanför Leipzig, Tyskland) till Splash! Island. Förutom ett massivt upplägg med drygt 100 artister bjuds det dessutom på finalen i den unika graffititävlingen  Write4Gold, breakdance, bio och mycket mycket mer.

För er som drömmer om en festivalsommar så kan vi kanske hjälpa er på traven, vi på whoa har nämligen fått tag i två biljetter till festivalen som vi lottar ut till två lyckliga vinnare. Vill du få chansen att bli en av dem behöver du bara maila till [email protected] och märka mailet med Splash! I mailet skriver du ”Jag vill vinna biljett” och ditt namn, telefonnummer och mailadress. Glöm inte att bifoga ditt användarnamn på whoa också. Ditt mail vill vi ha senast klockan 10:00 på söndag (5/7) och under söndagen kontaktas de lyckliga vinnarna. Lycka till!

För mer info om festivalen, kolla in http://www.splash-festival.de/

Forumtråd: Splashfestivalen 2009

Läs mer: