Vinn biljetter till Carlitos releasefest!

Den 19 februari släpps Carlitos album Guldburen exklusivt här på Whoa, ett album som är hett efterlängtat med produktioner av Masse, The Salazar Brothers och Mack Beats och gästspel av bland andra Mohammed Ali, STOR och Beldina. Vi kan med stolthet nu lotta ut fem gästlisteplatser till Carlitos releasefest på The Sofrito Club #2. Tillsammans med DJs Masse, Salla och Miguel La Bamba kommer kvällen bjuda på det bästa inom hiphop, reggae, electro och en hel del annat.  Förutom det kommer även Carlito vara på plats och köra ett par låtar live!

Hela kalaset går av stapeln på Fasching i Stockholm mellan klockan 00-04 och vill du få chansen att vara en av de fem som får gå gratis på The Sofrito Club #2 och fira Carlito så behöver du bara skicka ett mail märkt med Carlito till [email protected] senast den 17 februari klockan 23:59. I mailet ska du skriva ditt fullständiga namn, användarnamn och telefonnummer. (OBS: 20-årsgräns gäller)

Vinnarna meddelas via mail efter att tävlingen avslutats.

Läs mer: