Vinn konsertbiljetter och skivor med Dead Prez!

dead-prezFör snart tio år sen släpptes det numera klassiska albumet Let’s Get Free och succen var ett faktum, M-1 och Stic.man hade satt sin grupp Dead Prez på hiphopkartan. Med sitt politiska engagemang, tunga beats och tydliga budskap leverades klassiker som I’m a African, Hip-hop och Mind Sex.  I bagaget har Dead Prez sju album, samarbeten med artister som Big Pun, Immortal Technique och Jay-Z och åtskilliga hyllade konserter.

Efter sommarens bejublade spelning på Way Out West har det nu blivit dags igen och den här gången intar Dead Prez både Stockholm och Göteborg tillsammans med den hyllade svenska  duon Mohammed Ali som öppnar showen. Den 18 november spelar Dead Prez på Nalen i Stockholm och den 20 november är det Göteborg och Sticky Fingers tur. Vi på whoa har två biljetter till vardera spelning att lotta ut samt två av Dead Prez senaste album Pulse of the People. Vill du bli en av de lyckliga vinnarna så maila till [email protected] och märk ditt mail ”Dead Prez”. I mailet skriver du ditt riktiga namn, ditt användarnamn och ditt telefonnummer, glöm inte heller att skriva om du helst vill vinna en konsertbiljett eller en skiva. Du har till den 11 november kl 12:00 på dig att skicka ett mail till oss och sen får du hålla tummarna, kanske blir du en av sex lyckliga vinnare.

OBS: 18-års åldersgräns gäller på både Nalen och Sticky Fingers!
Forumtråd: Vinn biljetter och skivor med Dead Prez!

Läs mer: