Vinn biljetter till Ayla-special på Fasching!

mailgooglecomHiphopkollektivet Ayla, bestående av rapparna Stor, Mohammed Ali och Carlito beskrivs av många som svensk hiphops framtid och uppmärksamheten haglar över dem. Stor har gått från att rappa i gruppen Stor & Liten till att bli ett namn att räkna med, och nu tar han med sig Mohammed Ali (vars skiva Processen du kan ladda ner här på whoa) och Carlito som just nu är aktuell med veckans mp3 och laddar upp för en kväll på Fasching i Stockholm.

Whoa ger två användare chansen att få avnjuta påskdagen (12:e april) tillsammans med en kompis och Ayla. Efter konserten bjuds det på dans-hiphop klubb med  Salazar Brothers (Masse & Salla) och Lastword (Beatsurgeons) fram till klockan 03, det blir alltså en påskdag du sent ska glömma. Det enda som du behöver göra för att bli lycklig vinnare till en biljett är att svara på vad Ayla betyder (svaret går f.ö att finna på whoa) och sen maila ditt svar till [email protected] senast på fredag (10:e april) klockan 11:00 och du märker mailet med Ayla. (OBS: 20 års åldergräns). Glöm inte att skriva ditt användarnamn, riktiga namn på dig och din kompis och telefonnummer i mailet!

Forumtråd: Stor, Mohammed Ali, Carlito mfl på Fasching

Läs mer: