Whoa-TV! Avsnitt #12: Come Clean Radio (GBG) säsongsavslutning

Whoa-tvDen 5:e juni avslutade Come Clean Radio sin fjärde säsong på Göteborgs studentradio 103,1 med en fyra timmar lång rapfest med cyphers, intervjuer och den bästa hiphopmusiken. Whoa-TV var på plats, filmade och dokumenterade. Några highlights har plockats ut både utanför och inifrån radiostudion som presenteras i detta Whoa-TV-avsnitt.

Medverkande under de 4 timmar långa programmet gjorde bland annat:

Ferm, Killa Clowns, The Prototype, Shuriken & Generation Omega, Porter, Parham, Jacket, Aggro, Fröken B, Rebell, Anton K, Calle P & Oskar Hanska, Ignorant, Shazaam, Taytay, Smo Jo, Prosperous Half, Nephelim, PMS, Middlesex, Ante, X.O./Ekkizo, George Kaplan, Progress, Blizz The Devine, MFS That Hustla, Gerock och 2 i Styrka.

Nu på fredag den 28:e augusti är Come Clean tillbaka med ännu mer tung hiphopmusik och gäster efter ett sommaruppehåll på FM-frekvensen 103,1 och på webben.

”Ibland finns det en klar anledning att tycka att media riktar alldeles för stor fokus på Stockholm, när det kommer till svensk hiphop. Om man jämför alla hiphopartister som slår igenom i Stockholm med resten av landet, så syns det tydligt att majoriteten antingen är uppväxta i huvudstaden eller flyttar dit för att lyckas. Större delen av artisterna artister tvingas tyvärr att anpassa sig efter situationen. Detta kan dels bero på att många artister är dåliga på promota sig själva, dels på media som är för lata för att utforska övriga delar av landet. Kanske fokuseras det på Stockholm eftersom Sverige är ett väldigt litet land med en relativt ”ny” hiphopscen och då är det helt enkelt svårt att synas. Speciellt svårt är det för de artister som ensamma kämpar hårt med sin musik i övriga delarna av landet, utan uppbackning av ett större bolag…”

Länkar:
www.comecleanradio.se
www.k103.se

Forumtråd:
[Whoa-TV!] Avsnitt #12 – Come Clean Radio (GBG) säsongsavslutning

Historik Whoa-TV:
Whoa-TV! Avsnitt #11: Intervju med Lazee
Whoa-TV! Avsnitt #10: Allyawan
Whoa-TV! Avsnitt #9: Dollar Bill & Lilleman
Whoa-TV! Avsnitt #8: Stockholmssyndromet med Aki – I din trappuppgång (streetvideo)
Whoa-TV! Avsnitt #7: Ametist säsongsavslut: Lilla Al Fadji, The MC omröstning, Mackan från Fattaru samt Rigo & Tito
Whoa-TV! Avsnitt #6: Videoinspelning med Carlito, Aki & Jacco
Whoa-TV! Avsnitt #5: Videoinspelning till filles nya singel

Whoa-TV! Avsnitt #4: Streetvideo med Labyrint
Whoa-TV! Avsnitt #3: Intervju med DubCNN
Whoa-TV! Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat
Premiär för Whoa-tv! Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Läs mer: