Whoa-TV! Avsnitt #7: Ametist säsongsavslut: Lilla Al Fadji, The MC omröstning, Mackan från Fattaru samt Rigo & Tito

Whoa-tv12 juni hade Ametist säsongavslutning på sitt program ”En kärleksattack på svensk hiphop” och Whoa-TV var på plats och filmade. Fokus i denna sändning låg på inslaget ”The MC” där mindre etablerade rappare fått en stund i rampljuset för att visa vad de går för. I samarbete med Whoa har en omröstning startats där just du har möjligheten att påverka hur denna tävling skall sluta. Vinnaren kommer att tillsammans med förra årets vinnare bli veckans fokusgäst någon gång under nästa säsong. Där får personerna ifråga ett helt program tillägnat sig och får där spela upp sin musik samt uppträda live i programmet.

Förutom en liten radiostudio fullsatt med rappare redo att få sin shine så bjöd Ametist på några fler gäster, både planerade och spontana. Lilla Al Fadji kom dit och fick berätta vad han tyckte om Ametist radioshow. Rapparna i inslaget The MC hann även med att lägga lite raps och göra reklam för sin egen radioshow i P3 onsdagar kl 16. Mackan från Fattaru var på plats och agerade assisterande DJ tillsammans med Dj Carli för att senare även spotta en vers framför mikrofonen. Som från ingenstans så steppade även Rigo och hans bror Tito in i studion och passade självklart på att köra sin nya singel live i radio.

Missa inte avsnitt 7 av Whoa-TV, där Digital Dirt summerar programmet i två delar à 10 minuter. Ta även tillfället i akt att rösta fram vinnaren av The MC, innan det är för sent.

När du bestämt dig vilken din favorit är, KLICKA HÄR för att komma till omröstningen! (om du inte redan ser den nedan)

[poll id="5"]

Ametist Säsongsavslutning – Del 1/2

Ametist Säsongsavslutning – Del 2/2

Forumtråd: [Whoa-TV! Avsnitt #7]: Ametist säsongsavslutning: Lilla Al Fadji, The MC omröstning, Mackan från Fattaru samt Rigo & Tito

Historik Whoa-TV:
Whoa-TV! Avsnitt #6: Videoinspelning med Carlito, Aki & Jacco
Whoa-TV! Avsnitt #5: Videoinspelning till filles nya singel

Whoa-TV! Avsnitt #4: Streetvideo med Labyrint
Whoa-TV! Avsnitt #3: Intervju med DubCNN
Whoa-TV! Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat
Premiär för Whoa-tv! Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Läs mer: