Whoa-TV! Avsnitt #6: Videoinspelning med Carlito, Aki & Jacco

Whoa-tvSom bekant gjorde Labyrint en streetvideo av sin nya låt Fingrarna i luften åt Whoa-TV i samband med att vi var på plats i Uppsala. På schemat stod emellertid egentligen en lite seriösare videoinspelning till låten Babylon brinner (regisserad och filmad av Duncan Mukada), där Carlito från Ayla samarbetat med Aki och Jacco från Labyrint.

Efter att streetvideon till Fingrarna i luften setts 5700 gånger på fyra dagar, känner vi nu att det även är dags för er att  få ta del av den andra delen från mötet med rapparna i Gottsunda. Följ med vår utsände, Vigge från DigitalDirt, bakom kulisserna till musikvideon i fråga, som släpps någon gång under nästa vecka.

Forumtråd: [Whoa-TV!] Avsnitt #6: Videoinspelning med Carlito, Aki & Jacco

Historik Whoa-TV:
Whoa-TV! Avsnitt #5: Videoinspelning till filles nya singel
Whoa-TV! Avsnitt #4: Streetvideo med Labyrint
Whoa-TV! Avsnitt #3: Intervju med DubCNN
Whoa-TV! Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat
Premiär för Whoa-tv! Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Läs mer: