Whoa-TV! Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat

Whoa-tvWhoa-TV är här igen! I premiären fick ni se producenten Hurricane när han gjorde ett beat i sin studio. Redan nu kommer uppföljaren där Marke och Öris spelar in en låt i sin studio på samma beat. Videosekvenserna är ihopklippta på slutmixen av låten vilket resulterar i en sorts street/studio-video.

Marke & Öris har varit länge på tapeten nu.
Öris (även känd som T.R) är en gammal räv i gemet som uppmärksammades slutet av 90-/början av 2000-talet i konstellationer som Live N’ Direct, Down South Ballers, Ungdumshälsan och Bröder Sinsemellan. Efter en lång tystnad släppte han 2003 sin albumdebut betitlad Plattan. Därefter har olika sorters releaser sprutat ut i mediahavet och senast släpptes Bill & Bull med gamle vapendragaren Ågren.
Marke fick spotlight i början av 2007 då han genom indiebolaget Saarvi Records gav ut mixtape-cd:n Fången i bongen. Därefter har även han en gedigen samling släpp och gästinhopp, senast tillsammans med Öris, Sebbe & Profet då de genom Whoa under gruppnamnet SKÅNE la upp en gratis netplay titulerad Alltid Öppet.

Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat

Om cirka en vecka släpps avsnitt #3 där vi gör en lång intervju med DubCNN och deras olika pågående projekt. Bland annat kan vi redan nu avslöja att de snart släpper DubCNN Magazine som är en ny svensk hiphoptidning. Denna har sverigepremiär 25:e maj och kommer att ges ut gratis runt omkring i landet. Missa inte detta!

Borde du uppmärksammas i Whoa-tv? Maila i så fall [email protected] (där du berättar om dig själv och din musik) eller skicka ett meddelande direkt till DigitalDirt.

Forumtråd: [Whoa-TV!] Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat

Historik Whoa-TV:
Premiär för Whoa-tv! Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Läs mer: