Vem ska bli ”The MC 2009″? Du bestämmer! Rösta här!

The MC 2009Nu är det dags att rösta fram The MC 2009!

”The MC” är ett inslag i Ametist program ”En kärleksattack på svensk hiphop” där ”oetablerade” svenska rappare för möjlighet att visa vad de går för, live i Sveriges Radios eter, i cirka två minuter. Den här säsongen har 20 stycken duktiga och modiga MCs varit med, alla med olika stil och framtoning.

Vinnaren presenteras i höstsäsongens första avsnitt av ”En kärleksattack på svensk hiphop”, fredagen den 28/8. Denne får komma till programmet som fokusgäst, spela upp sin musik och dessutom uppträda live på ett event som planeras i höst tillsammans med förra säsongens vinnare Dapz Yuk.

För att lyssna på alla bidrag, gå in på följande länk och klicka dig sedan vidare in på ”The MC 2009″.

När du bestämt dig vilken din favorit är, KLICKA HÄR för att komma till omröstningen! (om du inte redan ser den nedan)

[poll id="5"]

Forumtråd: The MC 2009 – Vem blir det?

Läs mer: