Whoa-TV! Avsnitt #5: Videoinspelning till Filles nya singel

Whoa-tvEfter tre års tystnad från den hyllade duon Ison & Fille så fick vi häromveckan ett tecken på liv när de släppte sin första singel från deras kommande fullängdare För evigt. Låten som har beskrivits som ”en självklart sommar-anthem” heter Jag skrattar idag och har gått flitigt på t.ex. P3 sedan releasen den nionde juni.

Man har sedan dess kunnat ladda ner låten via iTunes, men nu har det även blivit dags att komplettera med en video. Whoa-TV fick chansen att följa med vid inspelningen av nya videon och passade givetvis på att filma lite grann. Titta hur det såg ut här nedanför!

Whoa-TV! Avsnitt #5: Videoinspelning till Filles nya singel

Forumtråd: [Whoa-TV!] Avsnitt #5: Videoinspelning till Filles nya singel

Historik Whoa-TV:
Whoa-TV! Avsnitt #4: Streetvideo med Labyrint
Whoa-TV! Avsnitt #3: Intervju med DubCNN
Whoa-TV! Avsnitt #2: Marke och Öris spelar in på Hurricanes beat
Premiär för Whoa-tv! Avsnitt #1: Hurricane skapar ett beat

Läs mer: