Ladda hem Ison & Filles nya singel ”Jag skrattar idag”

Ison & Fille - Jag skrattar idagVäntan har varit lång men nu är Ison & Fille äntligen tillbaka. Duon skivdebuterade i början av decenniet och har sedan dess turnerat flitigt runt hela landet, haft flera hitsinglar med topp-rotation på radio och TV, belönats med fina musikpriser som P3 Guld och nominerats till Grammis.

Den nya singeln heter Jag skrattar idag och kommer att finnas med på den kommande fullängdaren För evigt, som blir gruppens fjärde album och deras första på tre år. Låten är producerad av Astma och beskrivs som en ”självklar sommaranthem och startskottet på en mycket efterlängtad comeback från en av av Sveriges allra populäraste hiphopakter”. Längre ned i denna post kan ni titta på ett youtubeklipp där rapparna berättar om den och resten av det nya materialet.

Jag skrattar idag släpps digitalt på iTunes och andra mp3-butiker den 9 juni via Hemmalaget/Bonnier, men finns redan nu som fri mp3 via www.wonlove.se. Går ni in där hittar ni en banner längst upp till höger som direktlänkar till låten för nedladdning!

Forumtrådar:
[Audio] Ison & Fille – Jag skrattar idag
[Video] Ison & Fille intervju/info om nya singeln ”Jag Skrattar Idag”!

[buyalbum]Ison & Fille[/buyalbum]

Läs mer: