Pato Pooh feat. Karim Jaouadi – Warrior

Pato Pooh - WarriorDet var med en framgång som slog ner all kritik, som vi minns Pato Poohs låt Ahbow . Ett flertal från Skandinaviens hiphopelit visade sitt stöd till rapparen genom att gästa på de uppmärksammade remixerna Ahbow Remix #1 & Ahbow Remix #2 som premiärspelades på MTV Nordic. För ett par veckor sedan  blev det också dags för artisten att släppa sin första singel On My Way (med Ricky och Lazee), med en tillhörande video regisserad av Jay Veesualz . Låten fick rotation på The Voice och såg även till att ta rekordmånga ”make it”-inlägg på radiostationens hemsida. Pato Pooh är ett stort löfte inom svensk hiphop, och har på kort tid skapat sig ett mycket gott rykte inom branschen.

Med sitt nya material är Pato Pooh redo att ta sin musik till en helt ny nivå och därmed hiphoppubliken med storm. Nu släpps streetsingeln Warrior gästad av Karim Jaouadi, ännu ett löfte från DehDinPoik-stallet. Låten är producerad av So Smoove (Double-8 Productions) och är tagen från Patos kommande streetalbum The I Work Hard Chronicles som släpps den 1 maj – på arbetarnas dag – exklusivt hos oss på Whoa.

Direktlänk för nedladdning

Länka till detta inlägg?
Vill du länka till detta inlägg använd http://blog.whoa.nu/2009/04/17/pato-pooh-feat-karim-jaouadi-warrior/. Vi har tyvärr blivit tvungna att hindra direktlänkar till våra mp3/zip-filer pga. för höga kostnader för bandbredd.

Relaterade länkar:
www.myspace.com/patopoohddp
www.dehdinpoik.com

Forumtråd: [Veckans MP3] Pato Pooh feat. Karim Jaouadi – Warrior

Läs mer: